Årets foredragsholder

Årets foredragsholder (eller årets taler) er kåringer laget av eventbyrå som nominerer sine egne. Slik at byrået tjener mer penger. Det er ingenting galt med det, men hvis du leter etter en nøytral kåring – så har du kommet til riktig sted.

Når jeg holder foredrag er det ofte på samme arrangement som andre foredragsholdere. Jeg har derfor sett mange foredrag og laget min egen kåring. Én av disse (Carlsen) er facebook-venn med meg, ellers har jeg ingen relasjoner til dem.

Årets foredragsholder – en nøytral kåring

Ingvard Wilhelmsen – hypokonderlegen. Setter livet i perspektiv. Med glimt i øyet lærer Wilhelmsen deg å fokusere på det du kan gjøre noe med. Du går ut med en glede og lettelse som varer. Lenge.

Rune Carlsen – entertainer og konferansier – som også holder foredrag. En av verdens beste magikere. Doctor of Magic 2016. *Disclaimer: Jeg kjenner Rune Carlsen fra da vi begge deltok i Norske Talenter i 2018.

Hallgeir Kvadsheim – Hvis kåringen handler om beste kroppsspråk, beste energi – så vinner ikke Kvadsheim. Men hvis kåringen handler om glimrende innhold, kompetanse og verdi så vinner han. Foredrag koster penger. Booker du et relevant foredrag av Kvadsheim, vil du tjene inn igjen den kostnaden raskt, ved å ta i bruk lærdommen.

Dette er foredragsholderene som popper opp i hukommelsen, når jeg tenker tilbake på de beste jeg har opplevd. Når det er sagt, så er det mange gode (og en del som ikke er så gode).

Å booke via eventbyrå kan sikkert være greit, men når vi først snakker om Kvadsheim og økonomi: Booker du gjennom eventbyrå må du vanligvis betale 20 prosent høyere sum. Eller enda mer.

Årets foredragsholder = årets ansatt

Kåringen av årets foredragsholder som holdes av eventbyrå er egentlig en kåring av årets frilanser/ansatt – eller «kåring av dyktig foredragsholder som også er blant byråets mest profitable».

årets foredragsholder