Kurs: Bli hørt!


Bli hørt! er kurset for deg som vil, skal eller må ta ordet. Det kan være i avdelingsmøtet på jobben, konfirmasjonen, salgsmøtet, som konferansier, i 50-årslaget eller på jobbintervjuet.

Det vi ønsker aller mest når vi tar ordet er å få aksept og anerkjennelse. Det vi frykter aller mest er at vi plutselig glemmer det vi skal si og at motet svikter.

For å bli hørt må man kunne bygge et budskap, huske det og framføre det.

Bli hørt! lærer deg smarte husketeknikker og enkle triks for å bli sett, forstått og lagt merke til.

Om kursholderne:
Oddbjørn By er forfatter av Memo-bøkene og tidligere verdensrekordholder i hukommelse. Men enda viktigere: han lærer deg effektive husketeknikker. Oddbjørn har holdt over 750 kurs/foredrag og vært konferansier på store og små arrangement.

Terje Lindberg (bildet) er Norges mest erfarne programledertrener. Han er kreativ leder i Company Stories AS hvor han coacher næringslivsledere og topp-politikere. Terje lærer deg hvordan du blir en god taler.

Kursets varighet: 2 timer

Lørdag 21. september 2013 kl. 14-16

Konferansesenteret Høyres Hus, Stortingsgaten 20, 0117 Oslo

Kundeservice: Maria på 41 52 70 03. Påmelding lenger nede på denne sida

Skattefradrag
Driver du næring får du skattefradrag på faglig innhold som er relevant for din inntektsgivende virksomhet. Et slikt kurs kan defineres som relevant for mange yrker. Det er ikke nødvendig å presisere i næringsoppgaven hvilken kostnad dette var, men ta vare på bilaget slik at du kan vise det på forespørsel fra skattemyndighetene. Bruk fradragspost 7700.

Fill out my online form.