Feriehus Olden

Renovert stue, kjøkken og soverom

Frisk luft

Her bur du uten å trakke oppå andre. Samtidig er det kort veg til flotte attraksjonar som Briksdalsbreen, Loen Skylift, Kjenndalsbreen, Skåla, Lodalen, Hotel Alexandra (med spa og aktivitetssenter) og sjølve fjorden.

Du får detaljerte tips frå oss om ting å finne på.

feriehus olden

Ting å oppleve

Olden og Nordfjord byr på fantastiske naturopplevingar. 2020 er året å kome på besøk. I 2021 kjem det 300 000 turistar berre med cruiseskip. I år slepp du kø for å oppleve isbreane, fossefalla, fjellturane, fjorden, klatreparken og skiturane. Ett minutt frå huset finn du utleige av kajakkar og elsyklar, hos Olden Activities.

Tilgjengelighet: Feriehus Olden

Ta kontakt.

huske ukenummer

Oddbjørn

Oddbjørn har arbeid på familiegarden i Olden kvar sommar. Når han ikkje bruker feriehuset sjøl leiger han det stundom ut. Oddbjørn er Superhost på AirBnb (Superhoster er erfarne verter med høy rangering, som er opptatt av å sørge for at gjestene får flotte opphold).

Heidi

Heidi er møbelsnekker og har sørga for oppussing av feriehus Olden.

Husreglar

Oddbjørn: 91 53 77 68

Eller send melding gjennom finn.no ved å trykke på konvolutten

Om huset

Parkeringsplass, internettilgang, kjøkken.

Barneseng, Barnestol, Grill, Hagemøbler, Håndklær/sengetøy inkludert, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, Vaskemaskin

I nærleiken

Alpinanlegg, Badeland, Fiskemulighet, Jaktterreng, Lekeplass, Matbutikk, Offentlig transport, Restaurant, Sjøen, Skiløyper, Tennis, Tettsted, Turterreng

Om Olden

I Olden er det 479 innbyggarar. Så det er få feriehus Olden. Då Oddbjørn var ung var det stor sett landbruk som var næringa i området. Turismen går langt tilbake, frå den tida engelske lordar kom for å utforske isbreane og fiske laks. I dag er det cruiseskip og bubilar som dominerer. Men kjendisane kjem stadig. Russiske oligarkar i yacht, Justin Bieber og Katie Melua. På bildet ser du Katie Melua sin huskelapp då ho var i Norge: Nummer 1: Stryn. Nummer 2: Rondane.

feriehus olden