Foredrag motivasjon

Er du på utkikk etter foredrag som gir motivasjon? Foredragsholder og konferansier Oddbjørn By har holdt over 750 foredrag. Mesteparten av oppdragene har kommet fordi folk har blitt motiverte, og anbefalt Oddbjørn videre.

Foredragene handler ikke om motivasjon i seg selv, men du blir motivert av å delta. Oddbjørn er hukommelsesmester og forfatter av Memo. Det mest motiverende er at du lærer husketeknikker som du får nytte av, resten av livet. Til å huske presentasjoner, språk, navn og mye mer. Og ikke minst husketeknikker du kan lære barna – de blir veldig motiverte av å huske bedre. Eksamen er i stor grad en hukommelseskonkurranse, enten vi liker det eller ikke. Da hjelper det å lære Memo. Tenk det: Et foredrag du blir motivert av, og som du barna blir motiverte av å høre om etterpå.

Her er et direktesendt innslag fra semifinalen på Norske Talenter 2018:

Det spesielle med Oddbjørns foredrag er at de er interaktive, og varierte. Oddbjørn lærer bort spennende teknikker, som du får testet ut i praksis, det blir uformelle konkurranser og Oddbjørn viser husketriks som du aldri kommer til å glemme.

Her er liste over noen av de 750 kundene Oddbjørn har hatt.

foredrag motivasjon
Foredrag motivasjon