Oddbjørn By, konferansier

Få en konferansier som holder publikum engasjerte fra start til slutt - uten å bekymre deg for pris eller kvalitet

Du har sett Oddbjørn By på tv – og vet at han tar utfordringer på strak arm. Han passer som konferansier til store og små arrangement – men takker nei til julebord.

Etter 800 kurs/foredrag og femti tv-opptredener i inn- og utland har han erfaring med å stå i søkelyset. Han gjør konferansier-jobber fordi han liker utfordringen.

Oddbjørn stilte svært godt forberedt, var løsningsorientert og hadde en varm og lun humor. Krydrer det hele med fine historier som bygger opp om neste foredragsholder. Dagen ble derfor, for både våre 9 foredragsholdere og deltagere, en svært god opplevelse noe også etterfølgende evaluering viste.

Norsk Kjøpesenterforening, daglig leder Tomas Oberg

Dette ble så bra det! Knallbra og profesjonell opptreden som fenget alle sammen! Jeg er superfornøyd. Tusen takk, håper jeg får anledning til å hyre deg igjen! Jeg kommer til å anbefale deg i min krets.

Bård, Ægir Elektro AS

Oddbjørn legger ned solid arbeid til hver introduksjon. Her kan du se en intro han gjorde til foredragsholder Jo Røislien på konferansen Matte, motivasjon og mestring:

Start video

Oddbjørn har vunnet flere hukommelsesmesterskap og husker det han skal si (kontra programledere som bruker manus, huskelapp eller skjerm). Dette gir levende og naturlige overganger.

Priser

Du kan spare penger ved å være konferansier selv, men du kan også spare mye tid og stress på å booke en konferansier. Prisen avhenger av antall deltakere, og reisetid.

Deltak.Stor-Oslo1-3 timer bil/tog fra Oslo S3-8 timer fra Oslo
Under 5020.00022.000Gi lyd
51-10023.00025.000 
101-20026.00028.000Gi lyd
201-40040.00042.000 
Over 400Gi lydGi lydGi lyd

 

Oppdraget er fritatt moms, fordi Oddbjørn har elementer av undervisning.

Oppdragsgiver dekker transport (og eventuell overnatting). Prisene gjelder arrangement på inntil én dag. Ta kontakt for arrangementer over to eller flere dager.

Stamkunder

Oddbjørn driver primært med kurs og foredrag (801 oppdrag). Her er noen av stamkundene

1 . juni
Siste konferansier-oppdrag

Hva slags type konferansier er Oddbjørn?

Edutainment
Humor
Trylling*
Imponerende
Lett å samarbeide med
Fleksibel (Oddbj kan for eks fylle meningsfull tid hvis utforutsette ting oppstår)

*Noen mener at hukommelses-stunt er som trylling, bare at det er på ekte. Men det er altså ikke trylling i den forstand.

Her kan du se et direktesendt stunt fra Norske Talenter, for å bli mer kjent med Oddbjørn. Slike stunt egner seg ikke på konferanseoppdrag, men stuntet er et eksempel på at han takler press:

Kalenderen fylles fort på vår og høst, så ikke nøl med å ta kontakt.

Oddbjørn By

– forfatter av Memo-bøkene

– kjent fra Praktisk Info, Dagsrevyen, Norske Talenter (gullknapp og finale), Puls, Newton og flere

– tidligere verdensrekordholder i hukommelse

Foto: Martin Håndlykken, NemiTek-konferansen, sep 2023
Fleksibel utdanning Norge
Fleksibel utdanning Norge
21. november 2023
Les mer
Fleksibel utdanning Norge leide inn Oddbjørn By som konferansier til sin årskonferanse i november 2023 og var svært fornøyd med jobben han gjorde, både i forkant og under arrangementet. Enkel og ryddig kommunikasjon, og en tilpasningsdyktig konferansier som både underholdt og inspirerte - både under selve konferansen og under middagen på kvelden. Deltakerne var begeistret. Anbefales på det varmeste.
teambuilding oslo
Romsdal vgs, Anne H
Romsdal vgs, Anne H13. desember 2022
Les mer
Jeg har snakket med flere av klassene i dag og de var mektig imponert over dine ferdigheter, og synes det var gøy! Flere av de har nå sett stuntene dine på Norske talenter 😊


Dette (oppgavene og oppskriftene, red anm) er noe som de har nytte av egentlig resten av livet om de tar den med seg 😊

Landslaget for Matematikk i Skolen
Landslaget for Matematikk i Skolen6. august 2023
Les mer
Helt kanon. Mye fornøyde folk! Si fra hvis du ikke har fått fakturainfo mm
Ole J, NemiTek
Ole J, NemiTek21. september 2022
Les mer
Veldig bra! Jeg mottok kun gode tilbakemeldinger på ditt engasjement som konferansier😀
Kristin Agustino
Kristin AgustinoOppturer (eventbyrå) - oktober 2021
Les mer
Wow, du er SÅ flink, det må jeg si. Du hører fra meg ved neste anledning
Silje B, Gokstad Akademiet
Silje B, Gokstad Akademiet24. juni 2022
Les mer
Tusen takk for godt gjennomført og for en vellykket seremoni på fredag! Utrolig morsomt show du har, imponerende! Både studenter og ansatte + gjestene var strålende fornøyde 😊
Tekna Lederkonferansen
Tekna Lederkonferansen7. desember 2023
Les mer
Du fikk en score på 5.2 som konferanseleder (av 6) – så det er superbra 😊 tusen takk – godt jobba!


Vi er veldig fornøyd med hele konferansen, totalt fikk den en score på 5, alt inkludert og det er veldig bra når det gjelder denne målgruppen.

Previous
Next

Vanlige spørsmål

Prisene finner du i oversikten over.

Foredrag på 15-25 minutter (hvis du ønsker) er inkludert i prisen over. Foredrag på lenger varighet kan fint gjøres mot et pristillegg – ta kontakt.

Oddbjørn tar ikke julebord-arrangement, pga alkoholnivået. Han unngår også arrangement der deltakerne er mørklagt og han står i sterkt motlys (pga øyeskade) – men han er positiv til alle andre type arrangement.

Det er i orden med utsettelse. Ved avbestilling gjelder disse vilkårene: Ingen betaling hvis du avbestiller 30 dager før. Ved avbestilling 7 til 29 dager før betaler du halvparten. Avbestilling 6 dager før, eller mindre: Full betaling.

PS: Oddbjørn har null sykefravær i dette årtusen. 

Oddbjørn bor nøyaktig tjue skritt fra Oslo-grensa (poststed Siggerud, der Lasse Kjus vokste opp) og reiser herfra, med mindre han er på turné. Eventuell overnatting dekkes også av oppdragsgiver.

Ja, enten alene – eller sammen med magiker/komiker Tor Inge Ulveseth. Vi tilbyr Memo Møter Magi, som passer godt til sosiale settinger. Anbefalt varighet er 20 til 45 minutter.

Manus til introduksjon av foredragsholdere fikser Oddbjørn gjerne selv. Han har forfattet 11 bøker og liker å skrive. Selve manus lagrer han i hodet, slik at framføringen blir best mulig.

Han er fleksibel og lett å samarbeide med.

Mange tips er relevante, men hvis kun ett tips skal gis, så blir det dette: I stedet for å bare ramse opp cv-en til nestemann på scena – prøv heller å gjøre nestemann menneskelig. Det er en litt vrien balanse, da noen foredragsholdere misliker funfacts, så prøv å få en dialog med de som skal på scena på forhånd.

Henvendelser besvares personlig av Oddbjørn. Da slipper du å betale til mellomledd.

Noen arrangement er engangshendelser. Andre arrangeres årlig. Uansett: 60 prosent av oppdragsgiverne booker Oddbjørn igjen (og igjen).
God markedsføring kan selge én gang, men kun et godt produkt kan selge to ganger.

Du har sikkert sett Oddbjørn på tv. Her er noen av kanalene han har besøkt: