Oddbjørn vil legge sjela i å levere best mulig. Ved å oppfylle lista under blir samlingen topp for han og deltakerne.

Hvis Oddbjørn har fått beskjed om klokkeslett er det supert. Du/dere oppretter et arrangement/lenke. Husk også å sende Oddbjørn invitasjonslink. Han logger på 5 til 15 minutter før start. Gi beskjed dersom du ønsker å teste teknikken tidligere enn det.

Utstyr

Fint om du gir beskjed til deltagerne at de har skrivesaker tilgjengelig (for eksempel penn og papir). Skrivesaker brukes blant annet til en artig konkurranse undervegs (penn og papir fungerer bedre enn tastatur i denne sammenhengen).

Under oppdraget

Lag din egen intro eller bruk en av disse.

Det er fint om Oddbjørn kan se deltakerne (ikke nødvendigvis alle, men det er enklere å holde webinar når man ser folk, enn å kun se seg selv, eller en tom skjerm)

På fysiske kurs/foredrag liker Oddbjørn å vise flere stunt, for å inspirere og motivere. Det er ikke så lett på webinar, men ett stunt som fungerer fint er at du (arrangøren) leser opp 30 tilfeldige siffer. Ett siffer per sekund. Så skal Oddbjørn prøve å huske alle. Han står med hendene i ansiktet, så ingen tror at han skriver ned tallene. For å utføre stuntet er det fint om du på forhånd har skrevet ned 30 siffer, som du senere blir bedt om å lese. For eksempel slik:

5 6 8 4 3 1
4 4 0 7 1 0
5 9 6 3 6 9
9 6 5 1 8 2
2 6 2 8 7 6

Opptak

Det er litt risikabelt for Oddbjørn å takke ja til opptak, da det kan komme på avveie i en tid der fysiske foredragsholdere nærmest har hatt yrkesforbud. Hvis du likevel ønsker opptak: Spør Oddbjørn på forhånd.

Hvis han takker ja, kan du bruke opptaket internt (Oddbjørn stoler på deg). Hvis du tar opptak ønsker han bittelitt tilbake, enten at det linkes til www.oby.no på dine nettsider, for eksempel i ett blogginnlegg (det kan gi www.oby.no bittelitt høyere verdi i Google, det gir også deg høyere verdi fordi Google er opptatt av frekvensen på nettsideoppdateringer). Eller at du skriver et lite Facebook-innlegg etter kurset/foredraget (som gir littegrann markedsføring).

Etter oppdraget

Faktura sendes etter oppdraget (fra enkeltmannsforetaket By – org.nr 989 705 385). Hvis du er ny kunde av Oddbjørn kan du fylle ut et lite skjema om fakturainfo nå, så er det gjort (Getting Things Done 101)

PS: Du får lista automatisk tilsendt også én uke før arrangementet, hvis teknologien fungerer.

Vilkår avbestilling/utsettelse

Det er i orden hvis oppdragsgiver er nødt til å utsette til en annen dato. Ved avbestilling gjelder disse vilkårene:
Ingen betaling hvis du avbestiller 30 dager før.
Ved avbestilling 7 til 29 dager før betaler du halvparten.
Avbestilling 6 dager før, eller mindre: Full betaling.

PS: Oddbjørn har null sykefravær i dette årtusen.