Lær språk

Husk at veien er målet. Memo er kanskje den mest komfortable veien til målet om å lære språk. En vei hukommelsesmester Oddbjørn By har brukt over ti år på å finpusse. Bon voyage!

Fordeler med Oddbjørn Bys Memo-system:

Ta gjerne en titt på gratisleksjoner her.

oddbjørn by

Vi tilbyr to måter å lære språk på

Videokurs

Målet med kursene er å huske de viktigste ordene og setningene. Resultatet blir vanligvis aller best når du får lære av Oddbjørn via video på www.memokurs.no

Memo-bøker

Videokurs gir glimrende resultat, men bøkene er også svært populære. Les mer om bøkene lenger nede

Memo er en anerkjent husketeknikk som gjør at du husker mer på mindre tid. Du har sikkert sett Oddbjørn på fjernsyn. Her kan du se hvordan det gikk da en programleder skulle lære språk, nærmere bestemt 200 italienske gloser på to timer.

Det kan nesten virke for utrolig til å være sant, men det samme stuntet ble gjentatt på TVNorge, med programlederne Dansken og Finger’n (Thomas Gullestad). Poenget er at det lar seg gjøre, og det er en mye mer komfortabel måte å lære språk enn å pugge-pugge (tankeløs repetisjon)

Tenk hvor langt du kommer med å kunne tusen ord på spansk eller italiensk? Det beste av alt er at Oddbjørn har sortert ut de tusen viktigste ordene for deg. Les mer om hvordan du kan lære språk, enten det er spansk, italiensk, tysk eller fransk:

123 franske verb du husker - og kan bruke i morgen

Oddbjørn har skrevet 11 bøker. Dette er nok den nest beste. Fordi den er fungerer glimrende.

Lær spansk

Her får du noe som andre språkkurs og bøker ikke gir deg: Du husker ordene. Mye raskere. Tusen ord, som du kan bruke i fornuftige setninger. Du får link til lydfiler. Bestill tur til Spania idag.

Lær italiensk

Wow! (Thomas Finger’n Gullestad etter å lært 200 gloser på 2 timer på TVNorge)

Mange språkkurs og bøker går gjennom titusener av gloser. Det blir for mye, og vi får ikke hjelp til hvordan vi skal huske. Her lærer du effektive teknikker for å huske de tusen mest brukte ordene. Les mer og se video fra NRK.

Lær tysk

Intet husket, intet lært. Det er en grunn til at mange tysklærere bruker denne boka. Fordi den gir deg oppskriften på hvordan du husker tyske ord. Her lærer du de tusen viktigste ordene.

Kjøp bøkene i butikken.

lære språk

Oddbjørn By i A-Magasinet

Memo passer perfekt til å huske ord på italiensk, spansk og fransk. Det passer også bra til tysk. Oddbjørn har ikke lansert språkprogram for russisk, men det er mange på forsvarets kurs i russisk (og arabisk) som bruker Memo. Både for å komme inn på skolen, men også for å lære språk i selve studiet. Mange språkelever bruker oppskrifter fra boka Bedre hukommelse: Best of Memo – fordi oppskriftene der kan brukes på de fleste språk. Fordelen med de spesifikke språkbøkene er at Oddbjørn har sortert de viktigste ordene på hvert språk.