Etter Memo-kurs med Oddbjørn

Gratulerer med vel gjennomført kurs! Her finner du informasjon om tallsystemer, regjering og andre ting jeg snakket om på kurset. Aller først: Det er kjempestas hvis du gir noen stjerner (omtale) på Facebook.

Tallsystemer

For memorering av siffer kan få gratis forslag til hundre figurer (de samme figurene finner du i boka Best of Memo). Last ned her

Regjeringen

På noen kurs memorerte vi regjeringen. Se videoen over eller les oppdatert informasjon her.

Lynlesing

Lynlesing.no er et godt verktøy for å hurtiglese på dataskjerm. Hurtiglesing på papir derimot er egentlig er et annet ord for skumlesing. Men skumlesing kan jo vere gunstig av og til. Lynlesing.no ble lansert i 2009.

Memo Møter Magi

Hva skjer når du kombinerer en hukommelsesmann med en magiker/komiker? Da får du underholdning du aldri kommer til å glemme. Oddbjørn By og Tor Inge Ulveseth tar det beste fra hukommelsens verden – og kombinerer det med magi, psykologiske triks, stand-up og gåtefulle stunt. Super underholdning til julebord og andre samlinger. Les mer.

Kurs

Etter kurset ønsker en del folk at jeg skal holde kurs for den lokale velforeningen, firmaet til ektefellen, på skolen til barna eller en annen avdeling av firmaet/organisasjonen. Eller oppdrag som konferansier. Send epost til: [email protected] med informasjon om arrangementet og antall deltakere – så skal jeg se om det er plass i kalenderen. Eller du kan fylle ut skjemaet under eller ringe Oddbjørn på 91 53 77 68.