Memo: Spanskkurs i Oslo 1. sep

spanskkurs Oslo
Oppdatering 25. august: 3 ledige plasser. Det er tid for Oddbjørns årlige spanskkurs i Oslo: Kickstart spansken din før ferien. Lær hundre viktige spanske ord. Som du faktisk husker. Du kommer langt med noen hundre ord. I tillegg lærer du noen enkle grep for å ta i bruk språket med en gang. Å komme i gang med en gang er en stor fordel for å lykkes.

Nivå: Spanskkurs for deg som har lite eller ingen kjennskap til spansk (nybegynner). Kurset kan likevel være nyttig for deg som er på nivå 2, fordi du lærer meget nyttige teknikker for å bygge opp stort ordforråd. En klassisk situasjon når du er utlandet er at folk sier: bare prøv å prate spansk, det er ikke så farlig om det blir feil. Men det er veldig vanskelig å snakke spansk, hvis du ikke husker noen spanske ord. Nettopp dette vil du få nøkkelen til på kurset.

Hvem:
Oddbjørn By, tidl verdensrekordholder i hukommelse. Foredragsholder og konferansier. Forfatter av Memo-bøkene. Kjent fra Schrödingers katt, Newton, osv. Her ser du en smakebit fra NRK, der han lærer journalisten språk.

Pris:
Prisen er 588 kroner. Det inkluderer ett eksemplar av boka Memo: lær spansk (der får du oppskrift på å huske de tusen viktigste ordene). Dersom du melder på flere personer er det rabatt:
1 person 588 kroner
2 personer 588+488 kroner
3 personer 588+488+438 kroner
4 personer 588+488+438+388 kroner

Tid og sted:
Fredag 1. september 2017 klokka 1845 til 20.45. Sørmarka konferansehotell. Gratis parkering. Det går også buss hit, som passer perfekt til kursstart. På retur kan vi eventuelt kjøre deg til Mortensrud T.

Tilbakemeldinger på tidligere spanskkurs:
Etter kursene fylte deltakerne ut anonyme evalueringsskjema. De kunne gi karakter fra 1 til 5. Slik ble resultatene:
Mars 2014: 4,2
Mars 2015: 4,83

Oddbjørn har holdt spanskkurs på tre videregående skoler. På kurs for Vestby videregående skole i 2014 ga spansklæreren denne tilbakemeldingen:
Elevene var veldig fornøyde! Det ville vært artig om du kunne komme i den andre spanskklassen også.

Etter kurs på Røyken videregående skole i 2015:
Snakket med spansklæreren Maria i dag som var superfornøyd med tiden du hadde vært i klassen hennes.

Spanskkurs Oslo – påmelding:

Påmeldingsfrist er en time før kurset. Betal gjennom skjemaet nedenfor, eller med kort på selve kurset. Du bør uansett fylle ut skjemaet så vi vet at du kommer.

Fill out my online form.