Olden Forlag

Olden Forlag gir ut bøker av Oddbjørn By. Dei fleste bøkene handlar om hukommelse og husketeknikk. Den mest kjente boka heiter Bedre hukommelse: Best of Memo. Du kjem i kontakt med forlaget på samme måte som du kjem i kontakt med forfattaren.

teambuilding oslo

 

Forfattar, foredragsholder og konferansier Oddbjørn By i samtale med Solveig Hareide på NRK Newton.

Info til bokhandlere

Olden Forlag bruker Forlagssentralen. Bokhandlarar kan bestille bøker der på vanlig måte. I tillegg har vi et lager i Olden, dersom kundar har behov for rask bestilling – eller dersom Koronavirus og andre ting slår ut Forlagssentralen.

Forlaget er organisert under enkeltmannsforetaket By, med org nr 989 705 385.

Om Olden Forlag

Forlaget fekk namnet sitt fordi Oddbjørn bruker å tilbringe et par månader der kvart år. Olden er avbilda på omslaget til boka Memo Globus. Forlaget har to tilsette, der den eine bur i Olden.

Husk land, hovedsteder og geografi

Olden Forlag publiserer ikkje bøker av andre forfattarar, men oppfordrar dei som har lyst til å utgi på eige forlag. Det kan du lese meir om i boka Slik gir du ut på eget forlag.

Kontakt

Kontakt Olden Forlag på 91 53 77 68 (Oddbjørn By) eller 57 00 61 10 (Olden) eller e-post: [email protected]. For øvrig ligg alle bøkene tilgjengelig hos Forlagssentralen, med mindre dei er midlertidig utsolgt. På lageret i Olden har vi alltid bøker tilgjengelig.