Privatundervisning med Oddbjørn By

Oddbjørn holdt en god del privatundervisning i 2007 til 2009, før timeplanen ble full med andre ting. Under Korona-krisa tilbyr han privatundervisning over Skype eller på kontoret i Oslo (inntil timeplanen kanskje blir full igjen med kurs og teambuilding)

Du har sikkert sett Oddbjørn på tv (Puls, Newton, Norske Talenter, etc). Han er kjent for å ta husketeknikker til et nytt nivå – og hjelper deg til et nytt nivå innen læring og husking.

De mest vanlige kundene til privatundervisning:

-Studenter (spesielt innen medisin, akupunktur og språk)
-Operasangere og andre sangere.
-Politikere, journalister, foredragsholdere.
-Folk som skal huske omfattende ting på jobb.
-Elever på videregående.

Varigheten på privatundervisningen varierer fra 1 til 3 timer.

1 time

Privatundervisning
kr 1640
  • Over Skype eller på kontoret i Oslo

1,5 timer

Privatundervisning
kr 1950
  • Over Skype eller på kontoret i Oslo
  • Inkl én Memo-bok

3 timer

Privatundervisning
kr 4000
  • Over Skype eller på kontoret i Oslo
  • Inkl to Memo-bøker

Undervisningen er momsfri.

Stedet er Skype eller Sørmarka Konferansehotell der Oddbjørn har kontor.

Nylige tilbakemeldinger

Tilbakemeldingene har kommet uoppfordret

Roar E.Undervist om å huske/lære spansk og tysk
Les mer
Takk for et veldig hyggelig og lærerikt møte på mandag!
Line OUndervist om å huske veldig mange navn
Les mer
Takk for hjelpen! Kan du holde seminar for de ansatte her på kontoret den 29. august? PS! Jeg klarte fint å lære meg navnet på alle de «ukjente» personene.
Maria SUndervist om å huske sangtekster
Les mer
Hei Oddbjørn, og takk for sist! Godt Nyttår! 🍾🎉😊Eg har hatt stor glede av timen, og det du lærte meg! Eg ser at du skal ha eit generelt kurs 7. februar? Eg vil gjerne melde meg på det om det framleis er mogleg.
Cath.Undervist om anatomi/rettsmedisin
Les mer
Hei! I dag har jeg klart meg uten mal og huskelapp. Så tusen takk for i går - memoreringen funket utmerket 🙂 God påske!
Previous
Next

Oddbjørn har gitt hjelp til mange. Blant annet til en som skulle ta eksamen som soppsakkyndig. Da skal man huske 125 sopper, med det meste av informasjonen under

Privatundervisning for alt og alle?

Oddbjørn tar ikke oppdrag i tema langt utenfor hans kompetanse. Skriv noen ord om hva du ønsker hjelp med. Dessverre kan ikke Memo reparere hukommelsesvansker etter omfattende behandling med elektrosjokk. Memo kan i liten eller ingen grad redusere symptomer hvis du allerede har fått demens.

For elever på barne- og ungdomsskole er det bedre med en vanlig privatlærer, til spesifikke fag. Memo er et særdeles nyttig verktøy, men Memo har best effekt når hjernen er mer utviklet.

Oddbjørn (til venstre) på Newton

Oddbjørn har i mange tv-program utført «privatundervisning» der programlederen lærer husketeknikk. For eksempel på dansk fjernsyn i 2007.

Opplegg

Privatundervisningen er vanligvis en workshop der du forteller om hva du ønsker å huske bedre. Så viser Oddbjørn teknikker og oppskrifter som fungerer best til formålet. Du prøver teknikkene, og Oddbjørn gir veiledning for hvordan du får best nytte av de.

Etter kurset har du glimrende verktøy som du kan bruke selv. Målet er at du skal spare tid og strev på studiene eller det du skal huske. Tid er det mest verdifulle i livet. 

privatundervisning

Oddbjørn er konferansier, forfatter av Memo-bøkene, og kjent fra mange fjernsynsprogram. Det han er mest kjent for er at han har løftet husketeknikker til et nytt nivå. Her kan du lese mer om Memo.