Resultat VM 2009

VM i hukommelse er over. Vi var fire deltakere fra Norge. Ola Kåre presterte bunnsolid og ble nummer 18. Dagfinn satte en rekke personlige rekorder og ble nummer 48, og Håkon leverte godkjent. Jeg begynte middels, fortsatte dårlig – før det ble verre og verre enn verst. Jeg ble nummer 32 av 64. Dette er meget skuffende, og jeg skjemmes. Spesielt siden det var lesere av Memo fra mange land tilstede.

Det er komplisert å forklare hvorfor det gikk så dårlig. Men jeg vet heldigvis hva som må til for å fikse problemene. Jeg hadde forventinger om topp ti plassering i en eller to øvelser, og kanskje medalje i øvelsen oppleste siffer. Men det gikk til helvete. Dette har vært en konkurranse jeg aldri vil snakke eller skrive mer om. Når jeg blir gammel vil jeg sikkert le av VM 2009, men akkurat nå er det bare maksimal nedtur.

Men hey, Ola Kåre og Dagfinns personlige rekorder medfører at Norge klatrer på nasjonsrankingen. Den er basert på de tre beste fra hvert land. Norge er nå rangert som tidenes femte beste nasjon. Bak Tyskland, Kina, England og Østerrike. Og foran resten.