Tekstforfatter. Prisliste og kvalitetgaranti

Trenger du hjelp til å få fram budskapet?

Til å finne ord som selger?

Din tekstforfatter

Din tekstforfatter er Oddbjørn By. Det er meg.
I 2003 til 2005 jobbet jeg som frilansjournalist, senere som foredragsholder, konferansier, forfatter og redaktør for bokarbeid.no.

Kvalitetsgaranti

Jeg legger hele min arbeidsmoral i å levere godt. Men kvalitet er ikke nødvendigvis hvor hardt jeg prøver. Kvalitet er hva DU får ut av leveransen. Jeg arbeider til du er fornøyd. Enkelt og greit.

Prosessen

Du legger fram ønsker og behov. Jeg skriver. Så går jeg nøye gjennom før jeg sender teksten til redaktøren min, som også er tekstforfatter. Alle tekster har godt av andres kritiske blikk. Deretter sender jeg teksten til deg. Du gir tilbakemelding. Ofte er det treff på første forsøk, andre ganger går teksten teksten fram og tilbake noen ganger. Hvis teksten skal være søkemotoroptimalisert er det super poengsum på første forsøk.

Tekstforfatter prisliste

Inntil 250 ord

Tekstforfatter pris
kr 1400
  • Levering: 1 dag
  • Kvalitetsgaranti

Inntil 500 ord

Tekstforfatter pris
kr 2200
  • Levering: 2 dager
  • Kvalitetsgaranti

Inntil 1000 ord

Tekstforfatter pris
kr 3400
  • Levering: 3 dager
  • Kvalitetsgaranti

Over 1000 ord

Tekstforfatter pris
Ta kontakt
  • Kvalitetsgaranti

Kort eller langt?

Du fant meg fordi Google elsker måten jeg skriver på. Hos meg får du hjelp enten du trenger gunst hos Google eller trenger en liten brosjyretekst.

Selv om jeg har skrevet lange bøker liker jeg å skrive kortfattet. Jeg drømmer fremdeles om å skrive for tekst-tv. Tenk for et eventyr:
Å ha så liten plass at hvert eneste ord er viktig.

Om Oddbjørn By

Nylig fullførte jeg den siste boka jeg hadde tenkt å skrive Etter å holdt 672 foredrag fikk jeg og andre foredragsholdere yrkesforbud i mars 2020. Da passer det bra å gjøre noe annet jeg brenner for: Å skrive tekster. Å hjelpe andre med å få fram budskapet.

Selv har jeg blitt intervjuet over 200 ganger av radio, aviser og tv i Norden – og på boksalget har jeg sett hvilke budskap og media som har best effekt. Nyttig lærdom.

Bibliografi

Memo (2006) – utgitt på 12 språk
Memo Globus (2011)
Best of Memo (2011) – utgitt i 20 opplag
Slik gir du ut på eget forlag (2012)
Memo Medisin (2016) – pensum på to danske universiteter
…og seks andre bøker.

tekstforfatter pris

SEO - søkemotoroptimalisering

SEO handler om å tilpasse nettsider og innhold – slik at Google, Bing og andre søkemotorer plasserer deg høyt i søkeresultatene.

Primært handler det om å vinne kampen om spesielle søkeord. For eksempel er denne artikkelen hundre prosent tilpasset søk på «tekstforfatter pris». Det betyr ikke nødvendigvis at artikkelen kommer aller høyest i søkeresultatene med en gang, fordi struktur og innhold på resten av nettsida også spiller inn. Men det er viktig at artikler om dine viktigste varer og tjenester er optimaliserte. Jeg holder meg konstant oppdatert på SEO.

Hvorfor er SEO viktig for tekst på nettet?

På Google får leseren to typer resultater: Annonser eller organiske søk. Mange tenker at SEO ikke er viktig når man annonserer. Men når landingssiden er optimalisert betaler du mindre per klikk. Kort sagt belønner Google deg med rabatt fordi de oppfatter teksten din som ekstra relevant.

Ved organiske søk er SEO avgjørende for å bli funnet. Google har algoritmer, som stadig blir oppdatert. Disse sorterer ut hvilke treff som er mest nyttige. Å investere i en dyktig tekstforfatter gir deg god avkastning. Sannsynligvis tjener du inn kostnaden innen kort tid. Med flere treff får du flere kunder.

Men er SEO nødvendig?

Nei. På noen søkeord er det nok med en middels god tekst. Er det derimot konkurranse på søkeordet, er det nødvendig med en tekst som Google foretrekker. Å være på side to i søkeresultatene er nesten verdiløst sammenlignet med å ligge på toppen av side én.

Vanlige spørsmål

Hvis oppdraget krever spesiell fagkompetanse er det best at du tar kontakt før du eventuelt bestiller.

Jeg tar stort sett mindre oppdrag, men på større oppdrag er det best at jeg tar med Jan Roger Stensland, som har vært redaktør på seks av bøkene mine.

Dette spørsmålet har jeg laget selv. Men som bestefar alltid sa: Buy nice, or buy twice.

Det varierer ettersom Google stadig oppdaterer algoritmene sine, men antallet bør være naturlig. Vanligvis er det gunstig at søkeordet er rett over 1 prosent av ordene på landingssida. På denne landingssida er ‘tekstforfatter pris’ 1,1 prosent av ordene.

Kontakt

Ring meg på 91 53 77 68 eller fyll ut skjema

Fill out my online form.